Itsas Museoarekin lankidetza-ildoa

Joan den ostiralean sinatu zuten Itsas Museumaren eta gure klubaren arteko lankidetza-ildoa ezartzeko balio duen hitzarmena. Jon Ruigomez Itsas Museumeko zuzendariak eta Santi Zumaran gure presidenteak agiri batean adierazi zuten bi erakundeek elkarlanean jardun nahi zutela itsas ondare historikoa berreskuratzeko lanetan. Iaz, Jon Ispizua bermeotarrak, zuzentzen duen Museoko arotza-eskolak Kulixka berreskuratzeko lanak eta hortxe hasi zen harremana bi erakunderen artean.

Txomin Orbañanos, goian bego

Isuntza Arraun Elkartetik gure sentipen sakona erakutsi nahi dugu Txomin Orbañanosen galeragatik. Hondarribia Arraun Elkartearen kolaboratzaile estua.

Arraunaren mundua beti egongo da Txomin bezalako pertsonen premian, oso agerikoa ez den presentziatik gure kirola duela gutxi arte susmatu gabeko ospe eta profesionaltasun mailan jartzea laguntzen baitute.

Isuntza Arraun Elkartetik gure dolumiña adierazi eta besarkadarik beroena eskaini nahi diogu klub osoari, eta bereziki Mikeli eta bere familia osoari.

Laugarren postua lortu dute jubenilak Meiran

Meiran jokatu diren estauko trainerila txapelketan, laugarren postua lortu dute gure jubenilak. Ez da gutxi lortutako talde honek, sei finaletan parte hartu du eta bi ikurriña eta beste hiru domina lortu dituzte aurtengo denboraldian. Zorionak!!!

Bi domina lortu ditugu Espainiako batel txapelketan

Teis-Vigon jokatu diren Espainiako batel txapelketan infantil eta jubenillek bigarren postuak lortu dituzte eta kadete mutilek bigarren postua B Finalean. Esan beharra dago infantilak segundo bat baino gutxiagora geratu direla irabaztetik. Modu bikainean bukatu dugu aurtengo batel denboraldia. Zorionak Isuntza!!!

Euskadiko batel txapelketatik emaitza bikainak ekarri ditugu

Infantil nesketan bigarren geratu dira kontsolazio estropadan eta mutiletan txalpeketa irabaztea lortu dute 04:41,76ko denborarekin. Kadete neskak laugarren geratu dira eta mutilak hirugarren. Juvenil mutiletan hirugarren postua lortu dute. Emaitza hauekin Espainiako txapelketara 3 talderekin joatea lortu dugu. Zorionak denori!

Emaitza bikainak lortu dituzte gure gazteak Bizkaiko Batel Txapelketan

Alebin nesketan bigarren postua lortu dute eta Alebin mutiletan berriz lehenank izan dira
2:17,90 ko denborarekin. Infantiletan neskak hirugarren geratu dira eta mutilak lehenak izan
dira 04:40,34ko denborarekin. Kadeteetan neskek irabzi dute bizkaiko txapelketa 07:29,34ko
denborarekin eta mutilak bigarren postuarekin geratu dira. Azkenik Jubenil mutilak bigarren